Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-591-084-6
Ημερ. Έκδοσης: 09/05/2017
Σελίδες: 214
Τιμή: 15,00€  
Παραγγελία

 Ποιος είναι ο Κύριος Κλάιν; Γιατί προσλαμβάνει τον Στέφαν, πρώην δικηγόρο, νυν άνεργο, ως βοηθό του, θυρωρό και συντηρητή για σαράντα εικοσιτετράωρα; Ποια μπορεί να είναι η λύτρωση για ένα εγωκεντρικό άτομο που δεν ενδιαφέρεται και δεν σχετίζεται ουσιαστικά με τους άλλους ανθρώπους; Μπορεί ένας άνθρωπος να επηρεάσει το περιβάλλον του και να γίνει καταλύτης στην ζωή των άλλων;

  Τοποθετημένο σε κάποια γωνιά του πλανήτη Γη, αρχές εικοστού πρώτου αιώνα, μέσα σε μία παγκόσμια κρίση, το μυθιστόρημα της Χλόης Κουτσουμπέλη με τρόπο αλληγορικό και συμβολικό εξετάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και την υποχρέωση του ατόμου προς το κοινωνικό σύνολο, του οποίου αποτελεί αναπόσπαστο μέλος.

  Ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα για την απώλεια, την κάθαρση και κυρίως για την αγάπη, μια και αυτή είναι σύμφωνα με την συγγραφέα η συγκολλητική ουσία του σύμπαντος.

 

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Γεννημένη το 1962 στην Θεσσαλονίκη, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, η Χλόη Κουτσουμπέλη δούλεψε για αρκετά χρόνια σε τράπεζα. Έχει εκδώσει οκτώ ποιητικές συλλογές, ένα μυθιστόρημα και δύο θεατρικά έργα. Τα ποιήματά της έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και βουλγαρικά.

Συμμετείχε σε διάφορες ανθολογίες και συλλογικά έργα. Συνεργάζεται με πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά. Είναι μέλος του Κύκλου Ποιητών, της Εταιρίας Συγγραφέων και του Δ.Σ. της Εταιρίας Λογοτεχνών.


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ