Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Θέατρο
ISBN: 978-960-591-056-3
Ημερ. Έκδοσης: 03/10/2016
Εκδόση: ΜΕΛΑΝΙ
Σελίδες: 116
Τιμή: 9,00€  
Παραγγελία

 Τέσσερα αδέλφια και ο περίγυρός τους χτίζουν αέναα την ουτοπία τους και τη βλέπουν αέναα να καταρρέει. Εκκίνηση από το πατρικό σπίτι και τερματισμός σε μια ανεδαφική περιοχή του μέλλοντός τους. Ενδιάμεσα είναι το Εδώ Kαι Τώρα: ο πιο δυσπρόσιτος προορισμός. Οι συγγραφείς Σάρλοτ, Έμιλι και Ανν Μπροντέ μετενσαρκώνονται σε μια ελληνική εκδοχή των τσεχοφικών «Τριών Αδελφών» και προσπαθούν να πάνε εκεί όπου ήδη βρίσκονται.

 «Επενδύεις τα πάντα για να φτιάξεις έναν σταθμό τρένου-υπόδειγμα και την ημέρα των εγκαινίων διαπιστώνεις ότι τον έφτιαξες εκεί απ’ όπου, απλούστατα, δεν περνάει το τρένο.»

 

 Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 Η Μαρία Γιαγιάννου σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ, Πολιτιστική Διαχείριση και Φιλοσοφία της Τέχνης. Έχει εκδώσει εφτά βιβλία: δύο πεζογραφήματα, δύο θεατρικά έργα, δύο αισθητικά δοκίμια και μία συλλογή πεζοποιημάτων. Στη σκηνή έχουν ανέβει τα θεατρικά της έργα: Εκτός εαυτού (Σκην: Γ. Γιανναράκος 2013-14: Θέατρο Νέου Κόσμου/Camp/Νομισματικό Μουσείο & Σκην: Κ. Αρβανιτάκης 2010: Θέατρο Συν κάτι), Μιούζικαλ τσέπης (Σκην: Μ. Μητρούσης 2009-10: 41 Street), Κάλλας: Εκποίηση (απόσπασμα από συλλογικό, παράσταση Woman, Σκην: Κ. Αρβανιτάκης 2014: Θέατρο Τέχνης). Θεωρητικά της κείμενα πάνω στη δουλειά εικαστικών καλλιτεχνών δημοσιεύονται σε καταλόγους εκθέσεων. Το έργο 'Ανγκρια: η τρίτη ευκαιρία πρωτοπα- ρουσιάστηκε στο φεστιβάλ αναλογίου του Θεάτρου Τέχνης το 2016.


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ