Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Λεύκωμα
ISBN: 978-960-6871-83-4
Ημερ. Έκδοσης: 12/10/2010
Σελίδες: 106
Τιμή: 35,17€  
Παραγγελία

Ο Νάσος Ευσταθιάδης, στο φωτογραφικό λεύκωμα LifeInMono παρουσιάζει  στις 100 και πλέον σελίδες του, τα καλύτερα ασπρόμαυρα δείγματα δουλειάς του της τελευταίας πενταετίας από διάφορα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Φωτογραφίες από την Αθήνα, την Ίο, τη Σαντορίνη και τα χωριά του Μαινάλου αλλά και από πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο, η Βουδαπέστη και το Ντουμπάϊ. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται σε μεγάλες θεματικές ενότητες, δίνοντας στον αναγνώστη τη δυνατότητα να "ταξιδέψει" στα μέρη αυτά με τη ματιά του φωτογράφου και τη δύναμη του ασπρόμαυρου. Ο τίτλος LifeInMono «παίζει» με τη λέξη Monochrome και ουσιαστικά δίνει στον αναγνώστη μία πρόγευση για το περιεχόμενο του λευκώματος.
 


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Νάσος Ευσταθιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε μάρκετινγκ και διαφήμιση στο Watford της Αγγλίας, ενώ παρακολούθησε και ένα μέρος σπουδών γύρω από παραγωγές τηλεοπτικών εκπομπών, ραδιοφώνου και φωτογραφίας. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media. Η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία ξεκίνησε το 1992 ως μέρος των σπουδών του, ωστόσο συστηματικά ασχολείται με αυτή από το 2002 και μετά.


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ