Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Παιδικά
ISBN: 978-960-6781-69-8
Ημερ. Έκδοσης: 03/03/2010
Σελίδες: 32
Εικονογράφηση: Δωροθέα Λαμπρινοπούλου
Τιμή: 9,13€  
Παραγγελία

Μόλις κυκλοφόρησε η  εικονογραφημένη σειρά παιδικών βιβλίων του Σάκη Σερέφα με τίτλο ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Η σειρά απαρτίζεται από τρία βιβλία:  ΤΟ ΑΒΓΟ. Η ΝΤΟΜΑΤΑ.  Η ΜΠΑΝΑΝΑ.
Κάθε βιβλίο της σειράς αποτελεί ένα ερέθισμα προς τον μικρό αναγνώστη ώστε να εξοικειωθεί με μία τροφή κάθε φορά και να προσπαθήσει να «παίξει» με αυτήν μέσα στο χώρο της κουζίνας
του σπιτιού του ετοιμάζοντας ένα μικρό γεύμα.
Με τη βοήθεια του παιγνιώδους λόγου του συγγραφέα και την ευφάνταστη εικονογράφηση της Δωροθέας Λαμπρινοπούλου  το παιδί καλείται να ζήσει μια περιπέτεια μέσα στον κόσμο των τροφών και των γεύσεων.
Σε μια εποχή όπου το πρόβλημα της λανθασμένης διατροφής των παιδιών αλλά και της παιδικής παχυσαρκίας έχει πάρει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις - με την Ελλάδα να κατέχει τα θλιβερά πρωτεία ως προς το δεύτερο -  αυτά τα τρία βιβλία στοχεύουν όχι μόνο στην καλλιέργεια μιας ισορροπημένης διατροφικής κουλτούρας αλλά και στην ενθάρρυνση των παιδιών στο να προετοιμάζουν μόνα τους ένα μικρό γεύμα με απλά και αγαπημένα υλικά, αντιμετωπίζοντάς το σαν διασκέδαση κι όχι σαν αγγαρεία.Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Σάκης Σερέφας τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Βιβλίο Γνώσεων για παιδιά. Έχει γράψει 35 βιβλία με ποίηση, πεζογραφία και μελέτες, ενώ θεατρικά έργα του έχουν ανεβεί από το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, και αλλού.


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ