Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Παγκόσμια Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-6781-35-3
Ημερ. Έκδοσης: 17/11/2008
Μετάφραση: ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΦΙΓΚΟΥ
Σελίδες: 122
Τιμή: 12,17€  
Παραγγελία

«Πριν από δέκα χρόνια αυτοκτόνησε η μητέρα μου. Δεν μπορούσα να γράψω γι αυτά που είχαν συμβεί. Το βιβλίο αυτό ήταν απαγορευμένο. Σκεφτόμουν ότι αν έγραφα για τη μητέρα μου, θα πλήγωνα τον πατέρα μου. Υπήρχαν φορές που νόμιζα ότι δεν θα το άντεχε. Πίστευα πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν έγραφα για εκείνη. Ίσως υπάρχει κάτι ακόμα. Κάτι στην ιστορία της, μια τρομακτική διαπίστωση για τον εαυτό μου. Θα γράψω αυτό το απαγορευμένο βιβλίο για μένα. Θέλω να μάθω ποια ήταν. Αυτό που την οδήγησε στην αυτοκτονία, δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε. Υπήρχε μια δύναμη που μας ξεπερνούσε.»

Η αφήγηση του Aρνε Σουντελίν για το πως μια μάνα εγκαταλείπει για πάντα την οικογένειά της, είναι προσωπική, ιδιωτική αλλά συγχρόνως μας αφορά όλους.

 

O Aρνε Σουντελίν γεννήθηκε το 1951 στο Έρνελντσβικ της βόρειας Σουηδίας. Πρωτοεμφανίστηκε το 1985 με την ποιητική συλλογή Ηλιαχτίδα. Ακολούθησε η έκδοση τριων μυθιστορημάτων. Το 2004 έγραψε μαζί με την σύζυγό του Αν Σέρμαν ένα δοκίμιο για τους λεπρούς της Σουηδίας με τίτλο Η επιδερμίδα της ντροπής. Ακολούθησε η μυθιστορηματική βιογραφία της Νέλυ Ζαχς Οδός Bergsoundsstrand 23. Ο Aρνε Σουντελίν ζει και εργάζεται στη Στοκχόλμη.
 


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ