Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Χρηστικά Βιβλία
ISBN: 978-960-6781-25-4
Ημερ. Έκδοσης: 07/07/2008
Μετάφραση: Έφη Φρυδά
Σελίδες: 392
Τιμή: 20,29€  
Παραγγελία

Αυτό το βιβλίο είναι γι' αυτούς που θέλουν να χάσουν βάρος. Για όλους όσοι δεν μπορούν να αντισταθούν στην πολυφαγία.

Γιατί έχεις λιγούρες που είναι τόσο ισχυρές όσο το στερητικό σύνδρομο αυτών που είναι εθισμένοι στην ηρωίνη ή στη νικοτίνη;
Δεν είσαι αδύναμος, ούτε αχόρταγος. Δεν είσαι κοιλιόδουλος, αλλά ούτε και χωρίς αντιστάσεις. Παλεύεις με μία δύναμη σε ωριαία βάση που θα νικούσε και την ισχυρότερη θέληση.
Η Zoë Harcombe εργάστηκε επί είκοσι χρόνια ερευνώντας τις αιτίες της παχυσαρκίας. Το αποτέλεσμα των ερευνών της είναι αυτό το βιβλίο, το πρώτο που στ' αλήθεια εξηγεί γιατί τρώμε πολύ. Η συγγραφέας έχει εντοπίσει τρεις παθήσεις που προκαλούν εθισμό στο φαγητό, και από τις οποίες υποφέρει η πλειονότητα των ανθρώπων. Το βιβλίο αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος γρήγορα, εύκολα και υγιεινά, από τη στιγμή που θα κατανοήσουμε ΓΙΑΤΙ τρώμε πολύ, ενώ θέλουμε να είμαστε αδύνατοι, γι' αυτό και θα γίνει το απαραίτητο εργαλείο μας. Δεν είναι θεωρητικό και γεμάτο συμβουλές με δηκτικό και απειλητικό τρόπο ή με προειδοποιήσεις για τη ζωή του τύπου «αν δεν κάνεις αυτό, θα τιμωρηθείς» : η διαδρομή που ακολουθεί το βιβλίο είναι βήμα-βήμα, παρέα μέρα με τη μέρα για να οδηγηθεί ο αναγνώστης στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι όπως όλα δείχνουν, επιτέλους, έχει βρεθεί μια δραστική λύση στο εν λόγω πρόβλημα.
Αρκεί να έχουμε πίστη και υπομονή. Α! Και να μην κάνουμε ζαβολιές. 

 


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Zoë Harcombe ήταν η πρώτη στο σχολείο της που κέρδισε υποτροφία για να σπουδάσει Μαθηματικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Έκτοτε, έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Management, σε Εταιρείες Παραγωγής Τροφίμων, Φαρμακευτικές Εταιρείες και στις Τηλεπικοινωνίες. Έχει ταξιδέψει και δουλέψει στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Σήμερα, εργάζεται ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια μεγάλη μη-κερδοσκοπική εταιρεία.
Η Zoë Harcombe ήταν ανορεξική πριν σπουδάσει στο Cambridge, βουλιμική κατά τη διάρκεια των σπουδών της και, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ασχολήθηκε με την καταπολέμηση της βουλιμίας, έτσι όπως θα αντιμετώπιζε κανείς κάθε εθισμό. Έχει περάσει όλες τις παθήσεις που αναλύονται στο βιβλίο, αλλά έχει πλήρως απαλλαγεί απ’ αυτές και γνωρίζει πλέον να τις αντιμετωπίζει. Για όλα τα θέματα που αναλύονται σ' αυτό το βιβλίο, η συγγραφέας αρθρογραφεί τακτικά στον τύπο.
 


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ