Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Παγκόσμια Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-6781-27-8
Ημερ. Έκδοσης: 27/06/2008
Μετάφραση: Ιωάννης Κατσάνος
Σελίδες: 48
Τιμή: 9,13€  
Παραγγελία

Καλοκαίρι, κάτω από το εκτυφλωτικό φως του γαλλικού Νότου, στη Νίκαια που φλέγεται απ' τον καύσωνα, η δεκαεννιάχρονη βιολοντσελίστρια Πωλίν Αρλέ θα γνωρίσει έναν έρωτα βουβό και αδιέξοδο που θα σημαδέψει για πάντα τον βαθύ ήχο της μουσικής της. Η αφόρητη ζέστη, ο ήχος του βιολοντσέλου που σέρνεται ηδονικά στο άδειο σπίτι, ο καυτός αέρας που τυλίγει τα γυμνά σώματα, το ραγισμένο άγαλμα του μικρούλη έρωτα, η αποκαλυπτική εμπειρία της απόλυτης σιωπής, λειτουργούν ως σκηνικό μιας ιστορίας γύρω από τη ζωή, τον έρωτα και το θάνατο.
Εξήντα τρία χρόνια μετά, ένας παλιός θαυμαστής τής δεξιοτεχνίας της θα ακούσει προσεκτικά και θα καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια αυτή την ιστορία.


Ο Πασκάλ Κινιάρ γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1948 στο Βερνέιγ-σιρ-Αβρ, στην περιοχή του Ερ της Γαλλίας. Έχει συγγράψει δοκίμια για την αρχαία λογοτεχνία και τη μουσική καθώς και μυθιστορήματα. Έχει βραβευθεί με το Γκονκούρ για το βιβλίο του, Οι περιπλανώμενες σκιές.
Δημιουργός της ταινίας Όλα τα πρωινά του κόσμου, καθώς και σεναριογράφος της ιδιαίτερης ταινίας του Τζουζέπε Τορνατόρε, Μια απλή διατύπωση.
 


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ