Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Παγκόσμια Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-6781-15-5
Ημερ. Έκδοσης: 05/03/2008
Μετάφραση: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σελίδες: 454
Τιμή: 19,78€  
Παραγγελία

Μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει τον διάσημο profiler και πρώην πράκτορα του FBI, Τζέικ Ντόνοβαν, καθώς και την περίφημη ομάδα του, Σπασμένα Φτερά. Ακόμη παλεύουν να αποκαλύψουν το μυστήριο που κρύβει η εφιαλτική υπόθεση του Μαύρου Διαμαντιού, τη στιγμή που ο Γενικός Εισαγγελέας τους αναθέτει μια νέα υπόθεση. Τρομοκράτες έχουν επιτεθεί στο προεδρικό ελικόπτερο και οι δράστες πρέπει να ξεσκεπαστούν και να συλληφθούν σύντομα. Όμως η τύχη των Σπασμένων Φτερών τους επιφυλάσσει διάφορα προβλήματα: όταν ο Τζέικ και η ομάδα του βρίσκονται κοντά στη μοιραία αποκάλυψη των ενόχων, η ίδια η κυβέρνηση τους απομακρύνει, με διάφορες προφάσεις, απ' την υπόθεση. Ο διάσημος profiler μπαίνει σε σκέψεις: κάτι άλλο, ασυνήθιστο και απειλητικό, κρύβεται πίσω από τα πέπλα της εξουσίας.
Όταν η βαθύπλουτη χρηματοδότρια των Σπασμένων Φτερών ζητά από την ομάδα να ερευνήσει την υπόθεση γύρω από την εξαφάνιση της αγαπημένης της ανιψιάς, ο Τζέικ Ντόνοβαν είναι σίγουρος πως αυτή η υπόθεση θα τους οδηγήσει στην αρχική, αυτήν από την οποία εκδιώχθηκαν· και πάνω απ' όλα θα τους φέρει αντιμέτωπους με τη δολοφονική συνωμοσία που απειλεί την ασφάλεια ολόκληρης της χώρας.


Ο Τζον Ντάγκλας είναι επιβλητικός και αξεπέραστος στην επιστημονική και μαζί ενστικτωδώς χαρισματική έρευνα του βίαιου μυαλού.
ΠΑΤΡIΣΙΑ ΚOΡΝΓΟΥΕΛ

Ο Ντάγκλας έχει βρει το μυστικό για τα βιβλία αγωνίας: πολλοί "κακοί", πολλοί νεκροί, άφθονη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα... [...] Καθηλωτικός.
KIRKUS REVIEWS

Ο Τζον Ντάγκλας είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος... Γνωρίζει τους σίριαλ κίλερς καλύτερα από οποιονδήποτε.
ΤΖOΝΑΘΑΝ ΝΤEΜΙ
σκηνοθέτης της Σιωπής των Αμνών


Ειδικός πράκτορας και επικεφαλής της Βοηθητικής Μονάδας Έρευνας του FBI, ο Τζον Ντάγκλας επί εικοσιπέντε χρόνια έγινε μυθικό πρόσωπο στην κοινότητα δίωξης του εγκλήματος για την πρωτοποριακή μέθοδο του να φτάνει στα ίχνη των δολοφόνων, συνδυάζοντας την ψυχολογία, την ενδελεχή παρατήρηση, τη μακρά εμπειρία και το κυνηγετικό ένστικτό του. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική ικανότητά του να διεισδύει κυριολεκτικά στο μυαλό των άλλων, ο Ντάγκλας μελετά κάθε σκηνή του εγκλήματος, ξαναζεί νοερά τις πράξεις του δολοφόνου αλλά και του αθώου θύματος. Έτσι δημιουργεί το προφίλ τους, περιγράφει τα χαρακτηριστικά και τις συνήθειές τους και προβλέπει τις επόμενες κινήσεις τους! Η αυτοβιογραφία του MINDHUNTER (Στο μυαλό των Σίριαλ-Κίλερς, εκδ. Μελάνι 2004) έγινε το Νο 1 Μπεστ Σέλερ σ' όλο τον κόσμο.
 


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ