Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Παγκόσμια Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-8309-90-6
Ημερ. Έκδοσης: 28/06/2007
Μετάφραση: Έφη Φρυδά
Σελίδες: 458
Τιμή: 19,27€  
Παραγγελία

Μη με παρεξηγήσετε. Με τον άνδρα μου αγαπιόμασταν πολύ... ακόμα αγαπιόμαστε πολύ. Δεν είμαστε δυστυχισμένοι· απλώς, δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Και δεν περνάμε πολύ χρόνο μαζί, κάτι που παλιά δεν είχε πολλή σημασία. Τώρα όμως έχει αρχίσει να έχει σημασία. Και πολύ μεγάλη, μάλιστα.

Kαθώς ο γάμος της οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο, η Σίντνεϊ Στάιν, γεμάτη εμπιστοσύνη για τον εαυτό της και την εμφάνισή της, παρότι ντύνεται με ρούχα XLarge, μπαίνει στον πειρασμό να ξεκινήσει μια παράνομη σχέση με τον Τζέφρι Φαλ που είναι παντρεμένος, είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της και επιπλέον συνεταίρος του πατέρα της. Η σχέση αυτή οδηγεί το γάμο της στο διαζύγιο. Και τότε αρχίζει τα μακροβούτια στα βαθιά νερά των ραντεβού.
Μετά από πολυάριθμα ραντεβού, μια μεταβατική σχέση που αποδεικνύεται σκέτη καταστροφή και μια προσπάθεια να τα ξαναβρεί με το γυμνασιακό της έρωτα, η Σίντνεϊ αναρωτιέται μήπως θα ήταν καλύτερα να βουτήξει και να μην ξαναβγεί στην επιφάνεια.
Αμέσως μόλις παύει να ψάχνει τον ιδανικό άνδρα, εμφανίζεται κάποιος άλλος... που δεν αποκλείεται να είναι ο άνδρας που πάντα αναζητούσε, αλλά δεν το ήξερε.Η Στέισι Μπάλις γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1970. Είναι διευθύντρια Εκπαίδευσης και Κοινωνικών Προγραμμάτων του θεάτρου Goodman του Σικάγο.
Έχει γράψει μυθιστορήματα και ποιητικές συλλογές. Ζει και εργάζεται στο Σικάγο.
 


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ