Καλωσορίσατε ,

guest
Login

Κατηγορίες

Εγγραφή Μέλους

Αναζήτηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΚατηγορία: Παγκόσμια Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-8309-86-9
Ημερ. Έκδοσης: 22/06/2007
Μετάφραση: Χίλντα Παπαδημητρίου
Σελίδες: 408
Τιμή: 18,76€  
Παραγγελία

Είχε εναντιωθεί στην παρόρμησή της να έρθει εδώ, σ΄ αυτό το μέρος όπου η αγριότητα κακοποιούσε τη γαλήνη... Τώρα, ακούγοντας πίσω της το σπάσιμο ενός ξερόκλαδου, κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να έχει έρθει.

Η Ρόμπιν Μπαλαντάιν είναι παραγωγός σ' ένα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, και ετοιμάζει μια εκπομπή με θέμα «αγνοούμενα άτομα». Ωστόσο, μόλις αρχίζει να ασχολείται με την αγνοούμενη συνάδελφό της Μέλανι Τρεντ, ένας ανώτερός της τη συμβουλεύει αυστηρά να παρατήσει την υπόθεση.
Καθώς δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο την ασφάλεια της Μέλανι, η Ρόμπιν συνεχίζει διακριτικά την έρευνά της, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να εξισορροπήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τα καθήκοντά της ως ανύπαντρη μητέρα δυο τρίχρονων δίδυμων. Κι ενώ η πάντοτε εξυπηρετική μητέρα της αποφασίζει ξαφνικά να πάει στην Καλιφόρνια για να βρει τον εαυτό της, και ο καταζητούμενος πατέρας της εμφανίζεται από το πουθενά για να της αναστατώσει τη ζωή, η Ρόμπιν παλεύει να διατηρήσει την προβληματική της σχέση με τον επιθεωρητή Φίνεϊ, συνειδητοποιώντας ότι το μόνο που της έλειπε είναι να ψάχνει και για δολοφόνους...
Τότε, η Ρόμπιν βρίσκεται εμπρός σε μια νέα μυστηριώδη υπόθεση, και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ίσως έχει μπλεχτεί σε μια σκευωρία, πολύ διαφορετική απ' ό,τι δείχνει.
Θα καταφέρει να βγάλει μια άκρη, χωρίς να διακινδυνεύσει τη ζωή της;


Η Κάθριν Σάμσον ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στο BBC και υπήρξε ανταποκρίτρια των Times στο Πεκίνο. Τώρα ζει στο Πεκίνο με το σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους. Το Εκτός Εαυτού είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της, μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο της Πτώση στο κενό.


 

 

 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
© 2005 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ